"Mailipalsta" Kekäle kakkosesta.

Erään Black Metal yhtyeen jäsen sai alla olevan mailin 1. uskovaiselta neidiltä T ja elämän realiteetteja oikaisevan vastauksen jälkeen mailin 2.

Maili 1:

Tuota, mä en tiedä teidän elämästänne sen enempää kuin tekään mun elämästä, mut satuin divarissa näkeen levynne ja tämän osoitteen, ja päätin kysyä että oletteko kenties jotain saatananpalvojia tai satanisteja tms.? Mä olin ja olen muusikko ja oon soittanu bändeissä jotka ei koroita maailmankaikkeuden luojaa, Pyhää Jumalaa, mutta tänä päivänä asiat ovat toisin. En yksinkertaisesti voi käsittää mikä ajaa ihmiset etsimään elämän totuuksia ja elämään sisältöä saatanalta, joka on vain luotu, JUmalan luoma, langennut enkeli, joka on vain valehtelija ja joka on tullut varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan ja lopuksi sen seuraaminen vie ikuiseen tulijärveen, kärsimyksen pätsiin, mistä ei poispääsyä ole. saatana on heikko verrattuna _väkevään_ Jumalaan, joka antaa lapsilleen yltäkylläisen elämän, mitä saatana ei ikinä anna, joka on äärettömästi suurempi kuin saatana ja joka on jo voittanut saatanan ristillä. Jeesus on kuninkaiden Kuningas ja Herrain herra, ja eräänä päivänä saatanankin on nöyrryttävä Jeesuksen kuninkuuteen, ja se heitetään iänkaikkiseen pätsiin, ja samoin ihmiset, jotka eivät kuulu Jeesukselle. En tiedä, onko tästä mitään hyötyä puhua teille, mutta ehkä ymmärrän teitä kun tulen ite blackkikuviosta... TUlin Jeesuksen omaksi tuossa joku aika sitten.. JUmala vain osoitti että teille pitää lähettää postia. En tiedä kuinka ateisteja tms. olette mutta sanon kumminki että taivas ja helvetti ja Jumala/Jeesus/Pyhä Henki on olemassa samoin ku saatana ja demonihenget, vaikkette niihin uskoisikaan.. Mut ne on silti olemassa, ja Raamattu on totta, se on "karu" tosiasia.. Esim. Olen ollu ajamassa ulos demonihenkiä se on monen tunnin taistelu ja kaikkea muuta ku leikin laskua... (Perkeleen demonihenget ja perkele itse ja kaikki on alistettu Jeesuksen vallan alle. Niinpä esim. saatananpalvojien asettamat kiroukset eivät pysty Jeesuksen omiin koska heillä on Jeesuksen veren suoja ja ne manaukset kimpoaa takaisin heihin itseensä) Lisäks oon nähny ihmeparantumisia, kun Jumala parantaa.. kokenu kaikkia ihmeellisiä asioita. Jeesus on jo voittanut golgatan ristillä saatanan, joka on jo hävinnyt ja yrittää vain taistella itsellensä aikaa yrittäen saada ihmisiä pois Jumalan luota - tosin se on toivoton taistelu, sillä eräänä päivänä pakanain täys luku täyttyy mistä raamattu puhuu ja saatana heitetään vankilaan ja lopulta helvettiin.

T "My clothes are black, but my mind is white, I belong to Jesus Christ"

Maili 2:

No, ehkä parempi etten jatka tätä väittelyä mutta sanonpa, että eräänä päivänä sinäkin tulet tuntemaan totuuden. Sitten kun seisot suuren valkoisen valtaistuimen edessä ja JEesus katsoo sinua silmiin, sinulta ei enää kysytä että uskotko, vaan sinut on jo tuomittu tekojesi mukaan. Iänkaikkisuudessa ei ole parannusta. Ja toisekseen, pedon merkki tullaan laittamaan pedon seuraajille oikeaan käteen tai otsaan, eikä rintaan. Enää marttyyrikuolema voi pelastaa taivaaseen.. Eräänä päivänä sinä näet, kuka oli oikeassa. Mutta et voi puolustautua Viimeisellä Tuomiolla Pyhää Jumalaa vastaan sillä etteikö sinua olisi varoitettu. Kappas vain kun Raamatun ennustukset ovat käyneet toteen, käyvät tänä päivänä ja tulevat käymään. Saatana on sokaissut silmäsi.. :( huono juttu.

T "My clothes are black, but my mind is white, I belong to Jesus Christ"


Takaisin Kekäle-sivulle